lauantai 3. joulukuuta 2016

Luukku 3: Ainejärjestö esittäytyy: Corpus


Moikka mutkulaiset!


Tänään esittäytyy Corpus eli pitkältä nimeltään Jyväskylän yliopiston kirjallisuuden, museologian, taidehistorian ja taidekasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö Corpus ry.

Ainejärjestömme toimintaan kuuluu sekä tapahtumia että edunvalvontaa. Corpuslaiset järjestävät seminaareja, syövät vegepitsaa toogabileissä, laskevat pulkalla Harjun rinteessä ja siemailevat teetä käsityökerhossa – muun muassa! Pidämme huolta siitä, että jäsentemme ääni kuuluu laitoksella, yliopistolla ja yhteiskunnassa. Joustava ja esteetön opiskelu ovat meille sydämenasioita. Meille on tärkeää, että jokainen jäsenemme saa viihtyä yliopistoyhteisössä ja tulla hyväksytyksi omana itsenään. Tahdomme myös pitää huolta ympäristöstä. Kierrätämme, kokkaamme maukasta kasvisruokaa ja kulutamme mahdollisimman vähän ja eettisesti.

Corpuksen verkkosivulla corpusry.blogspot.fi on paljon lisää tietoa toiminnastamme. Lisäksi meillä on julkinen ryhmä Facebookissa nimellä Corpus. Tsekkaa myös Instagram-tilimme: ainejarjesto_corpus.

Ja loppuun vielä joulun ehdoton ykköslahja ;) Oheinen kuva on poiminta vuodelle 2017 tekemästämme seinäkalenterista, joka kantaa nimeä QUEER2017 - Corpuksen taiteellinen pervokalenteri. Siitä lisätietoa löytyy täältä: https://taiteellinenpervokalenteri.wordpress.com/

Corpus toivottaa kaikille glögintuoksuista ja kevyen lumisateen siivittämää loppuvuotta!