torstai 22. joulukuuta 2016

Luukku 22: Amanuenssit

Ei laitosta ilman amanuensseja! Taikun ja musiikin yhdistyessä amanuenssikaartikin kokoaa voimansa ja pohtii, miten kohti uutta päästäisiin mahdollisimman kivuttomasti. Kuka on kuka, ja keneltä kysyä? Tässä amanuenssit esittäytyvät!

Heli Niskanen
Vuoden alusta alan työskennellä HYTK-tiedekunnan kaikkien laitosten tohtorikoulutusasioiden parissa, eli en toimi enää ns. laitosamanuenssina. Uusi tehtävä on mieluinen mutta myös pelottava, koska uusi tiedekunta on iso ja tehtävissä on paljon sellaista mitä en ole aiemmin tehnyt. Joululomalla koetan elpyä kiireisestä syksystä ja suunnata uutta vuotta kohti :)

Elina Kiuru
Olen työskennellyt 20 vuotta etnologian amanuenssina, ja siirryn siitä tehtävästä hoitamaan MUTKUn opintohallintoasioita. Olen opiskellut sivuaineina museologiaa, taidekasvatusta ja taidehistoriaa, ja väitöskirjanikin oli melko museologinen aiheeltaan. Tunnen osan MUTKUn henkilökunnasta, joten ei pelota yhtään. Odotan innolla tammikuun alkua!


Anne-Riitta Vanhala
Minuun kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli vaihtoasiat tai harjoittelu ulkomailla kiinnostaa. Musiikin laitos on ollut työpaikkani nelisen vuotta ja jatkan edelleen ensi vuonna musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen kansainvälisten asioiden parissa. Ollaan yhteyksissä!

Juha Teppo
Olen ollut laitoksessa, sen edeltäjässä ja sen edeltäjässä hyvin kauan. Yleismiehen tehtävien ohella hoidan opiskelija-asioita ensisijaisesti vanhan taikun oppiaineissa. Vasen jalkani on tiedekunnassa, jossa hoidan opiskelijavalinta-asioita, tilastointia ja sen sellaista. Muutan alkuvuodesta laitoksen tiloihin Educa-rakennukseen.

Hannele Saari
olen työskennellyt musiikin laitoksen musiikkikirjastossa vuodesta 1980-2011. Kirjaston lopettamisen jälkeen työskentelen Musiikkikampuksen kirjastossa 4 päivää viikossa, keskiviikkopäivän olen laitoksella tavattavissa. Opetan tiedonhankintaa laitoksella musiikin oppiaineiden seminaareihin integroituna. Huolehdin laitoksen käsikirjastoon liittyvistä asioista.